Lessen en workshops
Kinderyoga * Tieneryoga
Familie | Ouder & Kind Yoga Workshops – van peuter tot tiener
Prive les
Kinderyogatuin Yogakampen | Mei | Zomer | Najaar
Yogafeestje | Yogapartijtje
Inspiratie Workshops voor (Kinderyoga)docenten

In de studio, het park, het bos, een weiland, op het strand, het water, op school, het kinderdagverblijf, de bso, bij je thuis.

Voor actuele informatie kijk op www.facebook.com/deKinderyogatuin.

Meer yoga van Sanne Bredt:
Deugdenyoga voor volwassenen
SUP Yoga (Yoga op de Surfplank)
Yoga Fit voor sportteams
Business Yoga o.a. yoga aan de vergadertafel
Yoga & Communicatie*
(* Gebaseerd op Deugen, Geweldloze Communicatie, NLP, How to talk to Kids, Vreedzame School.)

 

Wanneer & waar
Maandag: De Roos 
17.00-18.00 uur Kinderyoga 7-10 jaar
18.15-19.15 uur Tieneryoga 10-13 jaar
19.30-20.30 uur Tieneryoga 13-16 jaar

Op dinsdag, donderdag & vrijdag kan de Kinderyogatuin ingehuurd worden voor yoga les op kdv’s, bso’s en scholen in Amstelveen, Amsterdam e.o. Interesse voor yoga op deze dag? Neem gerust contact op met de Kinderyogatuin.

Dinsdag: Yoga in Amstelveen
16.45-17.45 uur Kinderyoga 7-10 jaar
18.00-19.00 uur Tieneryoga 10-13 jaar
19.30-20.30 uur Tieneryoga 13-17 jaar

Zaterdag & Zondag Prive les, Familieyoga en Inspiratie Workshops voor Docenten.

1 x per maand op zondag is er Familieyoga, yoga voor het hele gezin of met ouder & kind. Kijk voor meer informatie bij Familieyoga – even scrollen naar beneden :-).

Staan jouw (leef)tijden er niet bij? Of heb je andere wensen, ideeën? Bel of mail me – 06-196 148 61/sanne@dekinderyogatuin.nl – zodat we kunnen bekijken welke wensen, ideeën vervuld kunnen worden.

Lesopbouw
Een les bestaat uit een warming up, yoga houdingen, adem- en concentratie oefeningen, alleen, met z’n tweeen of met de groep. Soms dansen en zingen we en sluiten we af met een creatieve oefening. Zoals het maken van een magische cirkel, je eigen tuintje of een krachtstok. Boven alles gaan we lekker bewegen en plezier maken.

Een les duurt 1 uur. Alleen verschilt de opbouw van de les. Voor peuters nemen we meer tijd voor de start en de creatieve afsluiting. Daardoor is de effectieve yoga-tijd voor peuters 35-45 minuten.

De groep bestaat uit maximaal 8 kinderen. Er is bewust gekozen voor een kleine groep, zodat er voldoende aandacht is voor elk kind.

Yoga Zomerkamp
De eerste, tweede en laatste week van de zomervakantie 2019 Noord-Holland:
3 dagen buiten en binnen yoga, mindfullness, zelf (een deel van) je gezonde lunch & snacks plukken, bereiden en opeten, creatieve, muzikale & ‘in je kracht’ (weerbaarheid) workshops, ontdekken in de natuur, en na inspanning ontspannen in de hangmat.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Vanwege groeiende interesse voor de Kinderyogatuin Zomerkampen zullen er in 2019 maar liefst 5 yogakampen worden georganiseerd. En voor het eerst dit jaar een tieneryoga 3-daagse. Houd dus alvast de eerste, tweede of de laatste week van de zomervakantie vrij. Een heerlijke manier om het schooljaar af te sluiten of te beginnen. 

Nieuw dit jaar zijn het yogakamp in de tweede week van de meivakantie en de najaarsvakantie. Voor meer informatie mail naar sanne@dekinderyogatuin.nl .

FamilieYoga Workshops
Elke keer een feest om te doen: yoga met je kind of het hele gezin. Ja ik mag wel zeggen op een unieke locatie: het Vogeleiland in het Amsterdamse Bos. Plezier, genieten en een waardevol moment met je kind zijn vaste prik.

Zondag 17 februari, 10 & 17 maart, 14 april, 12 & 19 mei, 16 juni 2019.
De prijs voor een losse workshop is 25 euro per ouder & kind. Boek je drie workshops of meer dan betaal je 22,50 euro per ouder & kind per workshop (dus 3 workshops voor 67,50 euro i.p.v. 75 euro).
Voor de ouder & peuter workshop betaal je 17,50 euro voor een losse workshop en 15 euro per workshop wanneer je drie workshops of meer boekt (dus 45 euro i.p.v. 52,50 euro).

10.00-11.00 uur ouders en peuters van 3-4 jaar
12.00-13.30 uur ouders en kinderen van 4-7 jaar
14.30-16.00 uur ouders en kinderen 8-14 jaar

Inschrijven kan hier.

Yogafeestje
Een yogafeestje bij de Kinderyogatuin is altijd een succes!

Een jarige verdient een bijzonder feestje. Een yogafeestje maakt een verjaardag tot een bijzondere ervaring om nooit te vergeten.
Bij de Kinderyogatuin wordt de jarige volop in het zonnetje gezet tijdens het feestje dat op maat wordt gemaakt. Op een thema bedacht door de jarige of door de Kinderyogatuin. ‘Feest!’, ’Girls just wanna have fun’, ‘Yoga Bootcamp’, ‘De ruimte’ en ‘De kracht van vriendschap’ passeerden bijvoorbeeld al de revue.Het feestje kan basic zijn: een vrolijke, fijne & leuke yoga sessie op de mat bij je thuis met een creatieve afsluiter zoals een doosje geluk. Tot een xl versie op een gehuurde locatie met het maken van je eigen smoothie na de yoga en massage carrousel. Van alles is mogelijk en we denken graag met je mee. Klik hier voor meer informatie.

Sup Yoga
Kom aan board bij SUP Yoga! Op je drijvende yogamat komen kracht, balans, flexibiliteit en meditatie samen. Na een energiek rondje suppen, geniet je van de ontspannende yoga. Versterkt door het geluid en gevoel van het kabbelende water en utizicht op de Nieuwe Meer in Amsterdam of de Poel in Amstelveen. Voor de liefhebber sluiten we af met een duik in het water en een drankje.

Iedereen is welkom! Je hoeft geen ervaring met yoga of suppen te hebben. 

Doe mee met:
Sup yoga       1,5 uur 25 euro of 2 uur 35 euro*
Sup yoga xl    3 uur 45 euro *

* Inclusief yoga o.l.v. yoga intructrice, board, peddel, thee, koffie of water.

Aanmelden kan via sanne@dekinderyogatuin.nl.

Met je bedrijf, sportteam, familie, vrienden, kinderen sup yoga doen? Met een lunch onderweg? Van alles is mogelijk. We zorgen voor een passende yoga sessie op het supboard.

Yoga op Maat
Wil je yoga doen, maar op een andere dag of locatie dan hier staat: bel gerust. Bij voldoende deelnemers zijn andere dagen, tijden en locaties ook mogelijk. Zoals yoga bij jou thuis. Leuk met vrienden en vriendinnen, je sport team, 1 keer in de week of maand, van alles is mogelijk!

Thema 'Samenwerking'

 

Prijs
Kinderyoga
10 lessen € 105 (bij de Roos € 115)
Losse les € 10,50 euro ((bij de Roos € 11,50)

Proefles
Een eenmalige proefles kost € 7,50. Betaling kan contant voorafgaand aan de les. Je aanmelden voor een proefles kan via sanne@dekinderyogatuin.nl .

Prive-les
Alle aandacht voor jezelf, je gezin of voor jou & je kind?
Dan is een priveles een bijzondere en waardevolle manier om samen yoga te doen.
Dat kan bij je thuis, in een studio, in de frisse lucht van park of strand.

60 minuten 90 euro inclusief 1 uur yoga, 0,5 uur reistijd en 9% btw.
90 minuten 120 euro inclusief 1,5 uur yoga, 0,5 uur reistijd en 9% btw.
Dit is exclusief eventuele huur van een studio en reistijd langer dan een half uur en reiskosten. Yogamatten kan de Kinderyogatuin verzorgen.

Yoga Fit voor Sportteams
Tijdens je winterstop werken aan Core Stability & Flexibilty. Yoga Fit wordt op maat gemaakt. Met aandacht voor kracht, focus, flexibiliteit, samenwerking & ontspanning.

60 minuten 90 euro inclusief 1 uur yoga, 0,5 uur reistijd en 9% btw.
90 minuten 120 euro inclusief 1,5 uur yoga, 0,5 uur reistijd en 9% btw.
Dit is exclusief eventuele huur van een studio en reistijd langer dan een half uur en reiskosten. Yogamatten kan de Kinderyogatuin verzorgen. Huurprijs is 2 euro per mat.