Zomer Yogakampen 2024 – aanmelden kan nu

Geplaatst op 15 januari 2024

Deze zomer kan je kan je kind weer volop genieten van al het heerlijks van de yogakampen: 3 dagen buiten en binnen yoga, mindfullness, plukken & proeven uit de moestuin, plonsen, creativiteit, muziek, water, massage, ontdekken in de natuur en na inspanning ontspannen in de hangmat. Op de mooie locatie aan de Amstel. Voor kinderen van 6-12 jaar. Met elk jaar iets nieuws. Denk aan percussie, een klankschalenbad, je eigen stempel van een uit de tuin gerooide aardappel maken, balanceren op de slack-line en wobbelyoga. Wat zal dit jaar, naast fijne yoga lessen, in petto hebben?! 

Wat anderen zeggen

“Dank je wel! Super mooi! Onze dochter heeft wéér zo genoten, ook van de tweede week. En uit t niets komen er allemaal wijsheden uit haar die ze bij jullie heeft geleerd. .”

“Onze zoon vindt het heerlijk op kamp. Echt geweldig hoe jullie dit doen. Geen competitie, maar juist even bij jezelf stil staan.”

“Zo dankbaar dat we de Kinderyogatuin jaren geleden hebben ontdekt. En dat mijn dochter nu haar basisschooltijd erop zit, op de grens van ‘de middelbare’, nog een heerlijk kamp bij je kan komen doen. Wat een afsluiting en wat een mooie voorbereiding op haar nieuwe pad. De ‘plek’ die jij gecreëerd hebt voor al die kinderen is van enorme waarde.”

“Onze dochter heeft weer mega genoten vandaag.  Iedereen is heel lief en leuk. De hond, de schildpad, staan als een boom, stevig zoals jij je prettig voelt, de elementen, zwemmen en eetbare bloemen. Ingrediënten voor een perfecte dag voor ons meisje. ”

“Onder de sproeier, met een paar andere meisjes, was ze helemaal blij mee! En trots ook. Ze komt morgen met plezier weer! Blij dat haar eerste kampdag in haar leven fijn was!”

Waar
Aemstel Schooltuin
Kalfjeslaan 28
Aan de Amstel, in het groen, tussen Amsterdam en Amstelveen. Prima bereikbaar met fiets en auto. Voldoende parkeergelegenheid.

Wanneer 

  • Di-do 23 t/m 25 juli 2024
  • Di-do 30 juli t/m 1 augustus 2024
  • Ma-woe 26-28 augustus 2024

Alle dagen van 09.00-16.30 uur (brengen kan tussen 09.00-09.15u). 

Voor wie
Kinderen van 6-12 jaar. De groep wordt opgedeeld in drie leeftijdsgroepen en de yoga wordt daarop afgestemd. Ervaring is niet nodig.

Plek voor
30 kinderen per yogakamp. Er is professionele yoga-begeleiding van 1 op maximaal 7 kinderen. En professionals begeleiden de workshops, zoals voor aerial yoga, wobbel yoga en percussie. Wat het dit jaar wordt, is nog een verrassing.

Inschrijven en meer informatie
Je aanmelden kan via www.dekinderyogatuin.nl/yogakamp. De aanmelding wordt in behandeling genomen wanneer het inschrijfformulier ingevuld retour is ontvangen en de bijdrage is overgemaakt. Je ontvangt een tikkie voor de betaling. Voor meer informatie kijk op www.dekinderyogatuin.nl of mail of bel Sanne sannebredt@icloud.com of 06-196 148 61.

Prijs
225 euro voor 3 dagen van 09.00-16.30 uur inclusief lunch, gezonde & verse snacks, drinken, workshops, creatief materiaal, gebruik van yogamatten en een onvergetelijke ervaring.

Delen is fijn

Ken je meer kinderen voor wie dit yogakamp leuk, ondersteunend, waardevol kan zijn? Dan is het doorsturen/delen van dit bericht heel fijn. Kinderen hebben zo’n baat bij wat yoga te bieden heeft. 

Ik ben benieuwd of ik een plek mag vrijhouden voor jullie kind(eren). Zou leuk zijn! Zo ja, dan hoor ik het graag. Ik kijk er naar uit jullie te mogen verwelkomen. Het hele team heeft er nu al veel zin!! 

Als er vragen zijn, stel ze gerust.

Sanne Bredt

de Kinderyogatuin

Ga terug