In de natuur
In het park, aan zee, in de (buurt)tuin yoga doen! Het kan allemaal. Met je tenen in het gras of in het zand, maakt yoga nog leuker. Wil jij 1 of meerdere sessies kinderyoga in de natuur doen? Kijk voor data bij Op Yoga Avontuur in de Natuur op deze website en op de facebook pagina van de Kinderyogatuin. Sowieso in de lente en zomer en wie weet met droog weer ook in herfst en winter. Als je zelf ideeën hebt, neem gerust contact op. Dan bekijken we de mogelijkheden.

Op school, kinderdagverblijf, bso
Spelenderwijs o.a. zelfvertrouwen, positief denken, concentratie, sociale vaardigheden en lichaamsbewustzijn versterken. Belangrijke en waardevolle elementen om als kind ‘in je rugzak’ te hebben. Dat wil toch elke ouder en docent voor zijn kind?!

Onderzoeken wijzen uit dat elkaar op een positieve manier aanraken, pesten op school kan voorkomen. Dat kinderen door yoga zich gemakkelijker kunnen concentreren en hun balans kunnen vinden tussen inspanning en ontspanning. Hartstikke handig als je moe bent en toch nog voor een proefwerk moet leren. Of juist een beetje hyper de pieper en juist even rustig wilt zijn om rekening te houden met de rest van de groep.

Yoga is gebaseerd op een Oosterse levensfilosofie waarvan respect, geweldloosheid, zelfcontrole en tevredenheid een onderdeel zijn. Hier is ook aandacht voor tijdens kinderyoga.

Wil je yoga bij jou op school, kinderdagverblijf of bso? Laat het weten. De Kinderyogatuin denkt graag met je mee.

Yoga op Maat
Yoga bij jou thuis? Leuk met vrienden en vriendinnen. Werken aan team spirit met je sport team of collega’s van werk, 1 keer in de week of maand, van alles is mogelijk!

Workshop
Wil je eenmalig een Yoga Workshop voor een speciale gelegenheid, een evenement, ter kennismaking, om te proeven, ruiken, voelen en ervaren? Neem dan contact op met:

de Kinderyogatuin
Sanne Bredt
e. info@dekinderyogatuin.nl
t. 06-196 148 61

Je kunt ook gebruikmaken van het contactformulier.