Familieyoga Vakantieweek met de Kinderyogatuin in Portugal

Geplaatst op 22 januari 2018

Een droom komt uit!

Tijdens de najaarsvakantie  2018 een week yoga met je kind of gezin. Samen yoga, samen bewegen, spelen, in balans, creeren, ontspannen, ademen, stil zijn, verbinden. 6 dagen buiten en binnen yoga, mindfullness, massage, zelf (een deel van) je gezonde snacks plukken, bereiden en opeten, creativiteit, muzikale workshop, ontdekken in de natuur, en na inspanning ontspannen in de hangmat. Allemaal op het prachtige landgoed van Into The Wild Algarve, retreats in nature | ECO Glamping.

Een plek waar je de hele dag buiten leeft, omringd door prachtige ruige natuur. Waar je op adem kunt komen. Waar de zon je wekker is en de maan je nachtlampje. Waar elke ochtend een vers ontbijt voor je klaarstaat. Terug naar de natuur in alle comfort. Deze off grid plek is Into The Wild Algarve.

De ideale plek voor een yogavakantie met je gezin. Yoga in de natuur, afgewisseld met wandelingen, een duik in of een vlot bouwen op een van de zwem-meren en luieren op het landgoed. Laat het najaar maar gauw komen en kom naar Into The Wild Algarve voor de Familieyoga Vakantieweek met de Kinderyogatuin.

Meer informatie volgt snel.

www.dekinderyogatuin.nl
www.intothewildalgarve.com

 

 

Ga terug