Foto impressie laatste yogakamp 2017 – enjoy!

Geplaatst op 4 september 2017

De rugzakken met positieve ervaringen zijn ook bij het 2e yogakamp deze zomer flink gevuld. Wat is dit toch een heerlijke kers op de taart van de zomervakantie. En wat kan de Kinderyogatuin veel bieden aan kinderen om een volgende stap te zetten in hun ontwikkeling. Voor sommigen was het een life-changing experience. De rode draad van de yogakampen deze zomer waren de elementen. En de reis met de elementen gaat verder, want de elementen vind je overal terug en kun je elke dag goed gebruiken. Een aantal krachtige zinnen die de kinderen meekregen per element waarop de lessen zijn gebouwd:

Aarde – Ik sta stevig met beide benen op de grond.
Water – Ik ben flexibel en ga met de stroom mee.
Vuur – Ik heb wilskracht en vertrouwen om te doen wat ik wil.
Lucht – Ik houd van me zoals ik ben.

Met deze foto’s kun je herinneringen ophalen, nagenieten en meegenieten.
Prachtige yogi’s, namaste en tot ziens bij de Kinderyogatuin!

Na de zomer is er weer yoga les in Amsterdam bij de Roos/het Vondelpark, in Amstelveen bij Enjoy/het Broerse Park, zijn er familieyoga workshops in een huisje in het Amsterdamse Bos, yogafeestjes, yoga & mindfulness op school, bso, kdv en yoga sessies op maat. Voor meer informatie www.dekinderyogatuin.nl en kun je Sanne bellen of mailen 06-196 148 61 of sanne@dekinderyogatuin.nl .

Wobbelyoga – Positieve affirmatie: “Ik heb plezier en ik geniet!”

Eetbare natuur, zoals goudsbloemen, oost-indische kers, kruiden, venkelblad.

De dingen mooier achterlaten dan hoe je ze vond
met een mandala van kleuren uit de natuur.

In je kracht workshops. Positieve affirmatie: “Ik sta stevig.”

Pasta met vers gemaakte tomatensaus, deels uit de tuin, door de yogi’s van het yogakamp en het keukenteam. Yummie food for the belly.

Tijd voor creativiteit.

Savasana – eindontspanning.

Ondernemerschap & creatiekracht: na het massage parcours, bedachten & creëerden de yogi’s deze massage studio. Eerst voor de kinderen. Daarna voor alle mama’s & papa’s.

Namaste!

Tot volgend jaar, sweet summer 2018!

Ga terug