Get ready for summer! Yoga Zomerkampen 2017 – aanmelden kan nu

Geplaatst op 23 februari 2017

Yes! Voor de 4e keer organiseert de Kinderyogatuin het Yoga Zomerkamp. Op de top locatie aan de Amstel. Met 3 dagen buiten en binnen yoga, mindfullness, zelf (een deel van) je gezonde lunch & snacks plukken, bereiden en opeten, creatieve, muzikale & ‘in je kracht’ (weerbaarheid) workshops, ontdekken in de natuur, en na inspanning ontspannen in de hangmat.

Met elk jaar iets nieuws: het 1e jaar was dat percussie, het klankschalenbad & het maken van je eigen stempel van een uit de tuin gerooide aardappel. Het 2e jaar was dat percussie, balanceren op de slack-line en yoga in het Amstelpark. Wat zal het 3e jaar in petto hebben?!

De laatste dag zijn ouders & broers/zussen van harte welkom om de dag af te sluiten met een hapje & drankje.

Waar
Aemstel Schooltuin
Kalfjeslaan 30
Aan de Amstel, in het groen, tussen Amsterdam en Amstelveen. Prima bereikbaar met fiets en auto. Voldoende parkeergelegenheid.

Wanneer
2 yogakampen deze zomer! De eerste week van de zomervakantie: 25, 26, 27 juli 2017 en de laatste week van de zomervakantie: 29, 30, 31 augustus 2017 van 09.30-16.30 uur (brengen kan vanaf 09.00 uur).

Voor wie
Kinderen van 6-12 jaar. De groep wordt opgedeeld in twee of drie leeftijdsgroepen en de yoga wordt daarop afgestemd.

Plek voor
28 kinderen met professionele yoga-begeleiding van 1 op maximaal 7 kinderen. En professionals tijdens creatieve, muzikale & ‘in je kracht’ (weerbaarheid) workshops.

Inschrijven en meer informatie
Je aanmelden kan via sanne@dekinderyogatuin.nl . Dan ontvang je het inschrijfformulier. De aanmelding is definitief wanneer het inschrijfformulier ingevuld retour is ontvangen en de bijdrage is overgemaakt. Wees er snel bij, want aanmeldingen komen al binnen en er is slechts plek voor 28 kinderen.

Prijs
199 euro voor 3 dagen van 09.30-16.30 uur inclusief yoga, lunch, snacks, drinken, workshops, creatief materiaal, gebruik van matten.

Zin in de zomer!! Tot ziens in de Kinderyogatuin!

Ga terug