Get ready for summer! Yoga Zomerkampen 2018 – aanmelden kan nu

Geplaatst op 13 april 2018
KINDERYOGA ZOMERKAMP

Yes! Voor het 4e jaar organiseert de Kinderyogatuin het Yoga Zomerkamp. Op een top locatie aan de Amstel. Met 3 dagen buiten en binnen yoga, mindfullness, zelf (een deel van) je gezonde lunch & snacks plukken, bereiden en opeten, creativiteit, muzikale workshop, massage, ontdekken in de natuur, en na inspanning ontspannen in de hangmat. 

Met elk jaar iets nieuws: het 1e jaar was dat percussie, het klankschalenbad & het maken van je eigen stempel van een uit de tuin gerooide aardappel. Het 2e jaar was dat body percussie, balanceren op de slack-line en yoga in het Amstelpark. Het 3e jaar was dat aerial yoga, wobbelyoga en een ‘in je kracht’ workshop. Wat zal dit jaar, naast fijne yoga lessen, in petto hebben?! 

Het plannen van de zomervakantie kan beginnen!

Panorama de Kinderyogatuin zomerkamp yogakamp.jpeg

Waar
Aemstel Schooltuin
Aan de Amstel, in het groen, tussen Amsterdam en Amstelveen. Prima bereikbaar met fiets en auto. Voldoende parkeergelegenheid.

Wanneer
De eerste week van de zomervakantie: di 24, woe 25, do 26 juli 2018 en de laatste week van de zomervakantie: di 28, woe 29, do 30 augustus 2018 van 09.30-16.30 uur (brengen kan vanaf 09.00 uur). 

Voor wie
Kinderen van 6-12 jaar. De groep wordt opgedeeld in drie leeftijdsgroepen en de yoga wordt daarop afgestemd.

Plek voor
28 kinderen met professionele yoga-begeleiding van 1 op maximaal 7 kinderen. En professionals tijdens de workshops.

Inschrijven en meer informatie
Je aanmelden kan via het bijgevoegde inschrijfformulier op te vragen via info@dekinderyogatuin.nl. De aanmelding wordt in behandeling genomen wanneer het inschrijfformulier ingevuld retour is ontvangen en de bijdrage is overgemaakt. Wees er snel bij, want de aanmeldingen komen al binnen en er is slechts plek voor 28 kinderen. Voor meer informatie kijk op www.dekinderyogatuin.nl of mail of bel Sanne 06-196 148 61.

Prijs
199 euro voor 3 dagen van 09.30-16.30 uur inclusief lunch, snacks, drinken, workshops, creatief materiaal, gebruik van matten.

Zin in de zomer!! Tot ziens bij de Kinderyogatuin!

 

de Kinderyogatuin yogakamp zomerkamp - kinderyoga mindfulness - Namaste 1.jpeg

Ga terug