Het kan nog: meedoen met het kinderyoga zomerkamp op 10, 11, 12 augustus!

Geplaatst op 25 juli 2015

Het kan nog: het 2e kinderyoga zomerkamp op 10, 11, 12 augustus heeft nog een aantal plekken vrij. Om de vakantie met een gevulde rugzak aan mooie ervaringen af te sluiten of het nieuwe schooljaar te beginnen. Leuk als je kind meedoet!

Voor meer informatie www.dekinderyogatuin.nl en aanmelden: Sanne via 06-196 148 61 of sanne@dekinderyogatuin.nl

En mocht je andere kinderen weten voor wie dit leuk en fijn kan zijn, laat het hen of mij weten. Alvast hartelijk dank!

Hierbij een aantal reacties van ouders & kinderen na het 1e kinderyoga zomerkamp. Het was een feest en een groot succes.
* Een super leuk, gezellig, leerzaam, relaxt kamp met een heel fijne sfeer! Absoluut een aanrader.
* Het was écht een feest! De vermoeidheid van het schooljaar is verdwenen, en er is vanbinnen nu volop plaats voor de ‘summer virtues’. Namasté.
* Nogmaals wil ik je heel hartelijk bedanken voor de fijne dagen die Heleen bij jullie heeft gehad. Ze praat er nog iedere dag over en vanmorgen zijn we met de hele familie begonnen aan een yoga les met ‘juf Heleen’. Iedereen nog in ondergoed en pyjama, was enig en mooi om te zien en horen hoeveel Heleen heeft onthouden. Ze heeft er veel aan gehad en denkt nog iedere dag aan de kaart die ze getrokken heeft waarop stond :”je hoeft niet groot te zijn”. Heel toepasselijk als je de jongste van 4 bent en heel graag heel snel groot wilt zijn -)). Het kamp ligt inmiddels vijf dagen achter ons maar nog iedere dag komen er nieuwe verhalen en laat Heleen ons meegenieten van alles wat haar geboden is. Sanne en Stefanie zijn geweldige docenten en ik kan dit aan iedereen aanraden! We komen volgend jaar graag weer!
Ga terug