Leuk nieuws: 2e Kinderyogakamp deze zomer: 10, 11, 12 augustus!

Geplaatst op 14 juni 2015

Pssst … leuk nieuws voor alle yogini’s onder ons: deze zomer starten er 2 Kinderyogatuin Zomerkampen! De eerste en de laatste week van de vakantie.

Ik ben in een jubel stemming want de locatie is rond waar de Kinderyogatuin Zomerkampen plaatstvinden, de andere yoga docente en de muzikale en creatieve workshops zijn bekend. Het belooft iets moois te worden. Een ervaring om nooit te vergeten.

3 dagen buiten en binnen yoga, mindfullness, zelf (een deel van) je gezonde lunch & snacks plukken, bereiden en opeten, creatieve & muzikale workshops, ontdekken in de natuur, en na inspanning ontspannen in de hangmat. Communicatie en thema’s o.a. gebaseerd op innerlijke kwaliteiten (deugden) zoals Creativiteit, Enthousiasme, Samenwerking & Geluk.

De 3e dag zijn ouders & broers/zussen van harte welkom om de dag af te sluiten met een yoga workshop en hapje & drankje.

Waar
Aemstel Schooltuin
Kalfjeslaan 30
Aan de Amstel, in het groen, tussen Amsterdam en Amstelveen. Prima bereikbaar met fiets en auto. Voldoende parkeergelegenheid.

Wanneer
Eerste week van de zomervakantie: 6, 7 en 8 juli 2015 van 09.00-17.00 uur.
Laatste week van de zomervakantie: 10, 11 en 12 augustus van 09.00-17.00 uur.

Voor wie
Kinderen van 6-12 jaar

Plek voor
20 kinderen met professionele yoga-begeleiding van 1 op maximaal 7 kinderen. En professionals tijdens creatieve en muzikale workshops.

Inschrijven en meer informatie
Je aanmelden kan via sanne@dekinderyogatuin.nl . Dan ontvang je het inschrijfformulier. De aanmelding is definitief wanneer het inschrijfformulier ingevuld retour is ontvangen en de bijdrage is overgemaakt. Wees er snel bij, want de aanmeldingen komen al binnen en er is slechts plek voor maximaal 20 kinderen.

Prijs
199 euro voor 3 dagen van 09.00-17.00 uur inclusief lunch, snacks, drinken, workshops, creatief materiaal, gebruik van matten.

Ik heb zin in de zomer!!

Ga terug