Kinderyoga in De Roos vanaf 4 april!

Geplaatst op 14 maart 2016

BLIJ: een lang gekoesterde wens in vervulling: de Kinderyogatuin geeft kinderyoga in De Roos aan het Vondelpark in Amsterdam. Vanaf 4 april kan je kind naar hartelust spelenderwijs werken aan rust in lichaam & hoofd.

Wens jij dat je kind handvatten krijgt aangereikt om zelf te kunnen ontspannen of juist extra energie te krijgen? Om bewust te zijn van de adem met alle voordelen van dien? Zodat je kind zich lekker voelt, zich kan concentreren, zich kan uiten, richting leert geven aan emoties? Dat je kind plezier heeft, met zichzelf en andere kinderen, zonder de noodzaak of behoefte om te presteren? Dan is het tijd voor yoga. En dat is het eigenlijk altijd :-).

DETAILS
Maandag
14.00-15.00 uur kinderen 4-7 jaar
15.45-16.45 uur kinderen 4-8 jaar
17.00-18.00 uur kinderen 7-12 jaar
DATA
4, 11, 18 april
9, 23, 30 mei
6, 13, 20, 27 juni
PRIJS
105 euro voor 10 lessen
In een groep van maximaal 10 kinderen met volop aandacht per kind.
Voor matten en creatief materiaal wordt verzorgd.
INSCHRIJVEN – KAN VANAF NU!
Via: www.dekinderyogatuin.nl/inschrijven . De inschrijving wordt in behandeling genomen wanneer de bijdrage voor de lessen is overgemaakt naar NL 23 ABNA 046.78.75.766 t.a.v. S. Bredt – de Kinderyogatuin o.v.v. [naam van je kind + tijd van de les].
DE KINDERYOGATUIN
Sanne Bredt van de Kinderyogatuin geeft met veel plezier yoga aan kinderen (en volwassenen). Om ze te begeleiden emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel in balans te zijn. Waardoor ze keuzes maken die goed voor henzelf en hun omgeving zijn. Sanne draagt graag bij aan een positieve toekomst waarin kinderen volledig tot bloei kunnen komen. Ze houdt van frisse lucht, dus grote kans dat we met aangenaam weer yoga in het park doen. Tot ziens bij de Kinderyogatuin!
MEER INFORMATIE
De Kinderyogatuin geeft ook familieyoga workshops, prive les, yoga op de surfplank en organiseert kinderyogakampen. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem een kijkje op www.dekinderyogatuin.nl of www.facebook.com/deKinderyogatuin of bel of mail Sanne Bredt 06-196 148 61, sanne@dekinderyogatuin.nl .
Ga terug