Online familieyoga op zondag start weer!

Geplaatst op 14 september 2020
Jaaaaaa, de zondag samen ontspannen, in verbinding en met plezier starten … het kan weer met de online familieyoga lessen van de Kinderyogatuin. Om nog wat langer in die zomerse ontspanning te blijven :-). Naast de familieyoga lessen in de studio in de Middelpolder (gestart op 13 september, wat was het vanouds fijn) starten zondag 4 oktober de online familieyoga lessen weer! Lekker vanuit huis, op zondagmorgen, in je pyjama als je zou willen, ieder op zijn of haar eigen plek en toch samen. 
 
Samen of alleen yoga doen, kan de nodige rust, balans en focus geven. Je adem, meditatie, massage, yoga houdingen, ontspanning en door stil te staan bij welke kwaliteiten je van jezelf heel goed kunt inzetten, helpen daar een handje bij. Wat er ook op je pad komt.
 
(Leef)tijden
10.00-10.30 uur ouders & kinderen 4-7 jaar
11.00-12.00 uur ouders & kinderen 7-12 jaar
 
Data
Om de week op zondag.
4, 18 oktober
1, 15, 29 november
13 december
 
Je kunt je hiervoor via sanne@dekinderyogatuin.nl aanmelden met je naam en mobiele telefoonnummer. Je ontvangt dan per sessie een unieke ID code waarmee je kunt inloggen via Zoom. De betaling zal via tikkie gaan. 
 
Prijs
Voor de reeks van 6 lessen betaal je slechts € 21 (€ 3,50 per les). Zelfs als je een les zou missen, nog steeds heel voordelig.
Voor een reeks van 3 lessen betaal je € 15 (€ 5 per les).
Voor een losse les betaal je € 7,50.
 
100 gezinnen aan de yoga
Zou het niet mooi zijn als zo veel mogelijk mensen op deze manier een moment van verbinding met zichzelf en elkaar kunnen ervaren?!
Wil je meehelpen om dit te bereiken? Dan is het heel fijn als je dit bericht wilt delen. Met bijvoorbeeld 3 lieve mensen die je ook zo’n lekker moment op zondagmorgen gunt. Alvast hartelijk dank! Zo kan yoga in vele huizen & harten binnenkomen.

Ga terug