Ouder & kind yoga selfcare middag

Geplaatst op 15 januari 2024

Samen bewegen, samen in balans, samen ademen, samen stil zijn, samen verbinden. We doen yoga, mindfulness, massage, meditatie en sluiten de les en het thema van het betreffende seizoen af met iets creatiefs dat mee naar huis kan, onder het plezier van een hapje & drankje. Een heerlijke middag dag voor verbinding met jezelf en met je kind; ontspanning, rust & plezier. Het zou wel de hele dag mogen duren! (En wie weet komt dat aanbod nog wel in de nabije toekomst.)

De Kinderyogatuin geeft 4 ouder & kind selfcare sessies per jaar, elk seizoen één. Ze zijn los te boeken en als pakket, waarbij je bij deelname aan 3 of meer sessies financieel voordeel hebt. Toch prettig. De eerste is de WlNTER sessie op zondag 28 januari van 10.00-13.00 uur en van 14.00-17.00 uur (VOL) bij de serene yoga studio De Ruimte in de slapende natuur van de Middelpolder. De volgende data van deze self care middagen voor jou & je kind zijn:
LENTE sessie 24 maart
ZOMER 16 juni
HERFST sessie 22 september
WlNTER sessie 15 december. 

Iets om naar uit te kijken.

Doe je zondag 28 januari mee met de ochtend sessie van 10.00-13.00 uur? Laat het weten, dan houden we een plek voor je vrij.

Aanmelden kan hier. Neem gerust vriend(inn)en of familie mee.
€ 60 per duo van een volwassene en een kind 7-12 jaar. 

Ga terug