Privé yoga met je gezin, voor verbinding, ontspanning & plezier! 

Geplaatst op 27 juni 2021
Privé yoga sessies afgestemd op de specifieke wensen & behoeften van jouw gezin. Voor verbinding, ontspanning & plezier! Quality we-time.
Neem een momentje de tijd. Voeten op de grond, recht je rug, eventueel een hand op je hart en buik, adem een aantal keer wat dieper in en uit. En stel jezelf de vraag: “Wat wens ik mezelf, m’n kind(eren), m’n gezin het allerliefste toe?”
 
Let’s create healthy & happy habits. 
 
Ik denk graag met je mee. En je mag me bellen voor een vrijblijvend gesprek: 06-196 148 61. Ik ben namelijk dolenthousiast na de prive yoga sessies met de gezinnen de afgelopen maanden. Die ervaring wil ik graag met jullie delen en voor meer gezinnen beschikbaar stellen.
 
Een reeks van 3, 7 of 10 sessies. Met mogelijkheden van yoga, mindfulness, conscious communication/parenting, tips, filmpjes, meditaties voor thuis … zo veel moois te delen en ervaren voor de benefit van jezelf en je gezin.
De sessies kunnen plaatsvinden in een yoga studio, buiten of bij je thuis. 
Een proef sessie is mogelijk. Dan kun je daarna beslissen of je voor de reeks van 3, 7 of 10 sessies gaat.
 
Investering
Proefles € 75
Reeks van 3 sessies: € 100 per sessie
Reeks van 7 sessies: € 90 per sessie
Reeks van 10 sessies: € 80 per sessie
Geldigheid van een reeks is 3 sessies 3 maanden, 7 sessies 7 maanden, 10 sessies 10 maanden.
 
Dit is inclusief 30 minuten reistijd, gebruik van yogamatten, yoga, mindfulness, conscious communication, tips voor thuis & quality time met je gezin en alle voordelen die yoga, mindfulness en de Kinderyogatuin bieden.
Dit is exclusief de huur van de yoga studio, 9% btw, filmpjes & ingesproken meditaties voor thuis.
 
Leuk als je met je gezin meedoet!
Als er vragen zijn, stel ze gerust.
 
Meld je nu aan voor een proefles of kies meteen voor 3, 7 of 10 sessies via sanne@dekinderyogatuin.nl of bel 06-196 148 61.
 
Wat anderen van privé familieyoga vonden:
 
“De yoga sessie was heerlijk! De meisjes en ik hebben heel erg genoten. Lekker geslapen en iedereen wil de pizza massage. Een volgende sessie over ontspannen, elkaar vertrouwen zou leuk zijn. En nog een nieuwe massage.”
Maya
 
“We zijn super tevreden over de yoga het afgelopen jaar! Zo zullen we de sessies in het park nooit meer vergeten. Het waren mooie momenten van rust, ontspanning en bezinning in ons hectische leventje. Ook heb je ons zinvolle handvatten aangereikt om beter met bepaalde situaties om te kunnen gaan. Dit gebruiken we nog steeds!”
Saskia & Bart
 
“…”
Ellen
 
“…”
Kaja
 
“…”
Jetty
 
“…”
Diana
 
“…”
Karine
Ga terug