Reacties kinderen & ouders 1e Kinderyoga Zomerkamp

Geplaatst op 22 juli 2015

Hier word ik blij van … zulke positieve reacties op het kinderyoga zomerkamp. Wanneer kinderen, yoga en natuur samenkomen onder professionele & liefdevolle begelleid, ontstaat er verbinding, zitten kinderen lekker in hun vel, ervaren ze ruimte & rust in hun koppie.

Een aantal reacties van kinderen & ouders:
* Een super leuk, gezellig, leerzaam, relaxt kamp met een heel fijne sfeer! Absoluut een aanrader.
* Het was écht een feest! De vermoeidheid van het schooljaar is verdwenen, en er is vanbinnen nu volop plaats voor de ‘summer virtues’. Namasté.
* Nogmaals wil ik je heel hartelijk bedanken voor de fijne dagen die Heleen bij jullie heeft gehad. Ze praat er nog iedere dag over en vanmorgen zijn we met de hele familie begonnen aan een yoga les met ‘juf Heleen’. Iedereen nog in ondergoed en pyjama, was enig en mooi om te zien en horen hoeveel Heleen heeft onthouden. Ze heeft er veel aan gehad en denkt nog iedere dag aan de kaart die ze getrokken heeft waarop stond :”je hoeft niet groot te zijn”. Heel toepasselijk als je de jongste van 4 bent en heel graag heel snel groot wilt zijn -)). Het kamp ligt inmiddels vijf dagen achter ons maar nog iedere dag komen er nieuwe verhalen en laat Heleen ons meegenieten van alles wat haar geboden is. Sanne en Stefanie zijn geweldige docenten en ik kan dit aan iedereen aanraden! We komen volgend jaar graag weer!
Ga terug