NlEUW! Hoe organiseer ik een succesvol yogakamp? – Training

Geplaatst op 4 juli 2022

Een yogakamp voor kinderen – hoe organiseer je dat succesvol?

Dat kinderen gebaat zijn bij yoga en mindfulness is bekend. Een uur per week is natuurlijk fijn. Maar hoe ontzettend fijn en waardevol zou het zijn als ze daar een paar dágen mee in aanraking komen? Er zijn zeilkampen, hockeykampen, danskampen, hoezo geen yogakamp? Altijd fijn voor kinderen en wellicht nog eens extra in deze tijd. Tenminste, dat was mijn gevoel en idee. Maar was dat ook zo? Is er animo voor een yogakamp? Het voelde bij mij zo sterk dat ik dit wilde neerzetten, dat alles wat ik wenste, ook lukte: een locatie in de natuur, waar binnen en buiten yoga mogelijk was, een yogadocent die dit met mij wilde doen, mijn partner die wilde mee helpen én iemand die een klankschalen sessie wilde geven. Want dat leek me een magische ervaring voor de kinderen. Die sessie was op het allereerste yogakamp het laatste onderdeel. Ouders kwamen hun kinderen daarna ophalen en waren erg benieuwd hoe hun kind het had gehad op een yógakamp. De kinderen reageerden rustig. Oh jee, dacht ik moet ik dit nou wel doen?! Die avond en volgende morgen kwamen de berichtjes binnen dat zoon of dochter zó ontspannen was, weer in zijn of haar lichaam zat i.p.v. in het hoofd of zo goed & diep geslapen had. Oh yes! Dit voelde zo bevestigend. Hier is behoefte aan. Het Kinderyogatuin Yogakamp is een feit.

Inmiddels 7 zomers en zo’n 21 yogakampen verder zou ik deze kennis en ervaring dolgraag delen. Het is te mooi om voor mezelf te houden. En waar de intentie eerst was om dit in heel NL en wie weet daarbuiten te gaan organiseren, zie ik het anders. Het gaat om intieme yogakampen waar persoonlijk contact, aandacht voor het kind en het plezier van het kind het allerbelangrijkste is. Ik denk dat dat het beste kan in je eigen omgeving met je eigen netwerk. En het lijkt me geweldig om je daarbij op weg te helpen en waar gewenst te begeleiden. Dus …

Wil je kinderen meerdere dagen de voordelen van yoga & mindfulness laten ervaren?

Wil je kinderen een onvergetelijke ervaring meegeven?

Wil je ze een boost aan zelfvertrouwen, eigenwaarde & plezier geven?

Wil je hier je werk van maken?

Wil je een droom laten uitkomen?

Doe dan mee met de training ‘Hoe organiseer ik een succesvol yogakamp?’. In een dag hoor je alles over het organiseren, voorbereiden, opbouwen van een yogakamp, over het werven van deelnemers, yogadocenten, vakdocenten en karma yogi’s en hoor je alles over het maken van een 3-5 daags programma. Al mijn kennis & ervaring van de afgelopen 7 jaar en 21 yogakampen staat die dag tot je beschikking. Voorafgaand aan de training kun je je vragen alvast stellen. Na de training weet je hoe je je eigen yogakamp kunt organiseren. Om kinderen een geweldige tijd te geven!

Voor meer informatie en aanmelden: www.dekinderyogatuin.nl/training

Ga terug