Yoga Minded (Sint) Kadoos

Geplaatst op 2 december 2016

First of all …. all your beloved ones mostly need your Presence instead of your Presents. Je kinderen in het bijzonder. Een kadootje kan daar natuurlijk wel een heel fijne aanvulling op zijn :-).

Tips van de Kinderyogatuin:

Boekje van Dr. Wayne Dyer met een prachtige, positieve boodschap voor kinderen. In ´Ik zweef door het leven´ leert hij kinderen hoe ze kunnen vasthouden aan het grenzeloos denken waarmee ze geboren zijn – in plaats van te proberen om zich aan te passen. Op die manier leren ze om van het leven te genieten, ware kampioenen te worden en door het leven te zweven – op weg naar hun dromen.

Mensen praten vaak over het weer. Dat is logisch, want het weer is er altijd en overal. Het weer speelt zich niet alleen buiten af, maar ook in jezelf. Je bent in een zonnige bui, of misschien raast er diep van binnen wel een storm… Met behulp van de vragen en oefeningen in dit boek en met de kaartjes ga je op zoek naar ‘het weer in jezelf’. Zie het als een ontdekkingsreis. Wie weet wat je allemaal tegenkomt… Wolkenvelden, zonneschijn, bliksem, misschien wel een regenboog? Door de weerelementen in jezelf te herkennen en de ruimte te geven, kun je al je verschillende gevoelens beter verwerken. Emoties kunnen dan komen en gaan, net als de wolken in de lucht. Zo kom jij in een gezond klimaat tot bloei!

Weerberichtjes laten je op speelse wijze emoties herkennen en verwerken

Margot de Weijs heeft als diepgewortelde passie het spelen met taal, verhaal, beeld en klank. In haar leven en werk met kinderen en volwassenen ervaart ze steeds weer dat dit spel een prachtig instrument is voor bewustwording en zelfrealisatie.

Een leuk boekje om in te kleuren/tekenen en vragen te beantwoorden voor het uiten van gevoelens. Van Y. van Meteren.

Voel je je wel eens gestrest? Word je bedolven onder toetsen en huiswerk?
Lig je ’s avonds na een drukke dag nog te stuiteren in je bed? Ben je soms somber, moe, chagrijnig of onzeker? Wil je graag een soepel en sterk lijf?
Begin dan met yoga en lees dit boek! De basis van yoga wordt uitgelegd aan de hand van duidelijke beschrijvingen en foto’s. Je kunt de oefeningen thuis doen of op een yogaschool, in je eentje of samen met een vriendin. De oefeningen worden afgewisseld met Ezzie’s Zuper Zen tips voor mediteren en nog veel meer. Ontspannen wordt zo een makkie! Van Francine Oomen.

Edelstenen hebben vaak een rustgevende werking hebben op kinderen. Door ze te voelen, er mee te spelen (bv. bij het maken van een mandala met de stenen), er naar te kijken. En oudere kinderen vinden de werking ervan juist weer interessant. Bij o.a. centra van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten kun je een zakje met deze steentjes kopen. Een aanrader.

Ga terug