Get ready: Yoga Zomerkamp! – aanmelden kan maandag 4 april

Geplaatst op 30 maart 2016

Yes! Voor de 3e keer organiseert de Kinderyogatuin het Yoga Zomerkamp. Op een top locatie aan de Amstel. Met 3 dagen buiten en binnen yoga, mindfullness, zelf (een deel van) je gezonde lunch & snacks plukken, bereiden en opeten, creatieve, muzikale & ‘in je kracht’ (weerbaarheid) workshops, ontdekken in de natuur, en na inspanning ontspannen in de hangmat.

De 3e dag zijn ouders & broers/zussen van harte welkom om de dag af te sluiten met een hapje & drankje.

Waar
Aemstel Schooltuin
Kalfjeslaan 30
Aan de Amstel, in het groen, tussen Amsterdam en Amstelveen. Prima bereikbaar met fiets en auto. Voldoende parkeergelegenheid.

Wanneer
De 1e week van de zomervakantie: 19, 20, 21 juli 2016 van 09.30-16.30 uur (brengen kan vanaf 09.00 uur).

Voor wie
Kinderen van 6-12 jaar. De groep wordt meestal opgedeeld in twee leeftijdsgroepen en de yoga wordt daarop afgestemd.

Plek voor
20 kinderen met professionele yoga-begeleiding van 1 op maximaal 7 kinderen. En professionals tijdens creatieve, muzikale & ‘in je kracht’ (weerbaarheid) workshops.

Inschrijven en meer informatie
Je aanmelden kan via sanne@dekinderyogatuin.nl . Dan ontvang je het inschrijfformulier. De aanmelding is definitief wanneer het inschrijfformulier ingevuld retour is ontvangen en de bijdrage is overgemaakt. Wees er snel bij, want de aanmeldingen komen al binnen en er is slechts plek voor 20 kinderen.

Prijs
199 euro voor 3 dagen van 09.30-16.30 uur inclusief lunch, snacks, drinken, workshops, creatief materiaal, gebruik van matten.

Zin in de zomer!! Tot ziens in de Kinderyogatuin!

 

 

 

 

 

 

Ga terug