Elke zondag online familieyoga – doe mee!

Geplaatst op 30 maart 2020
Wat fijn dat er yoga is. Samen of alleen yoga doen, kan de nodige rust en balans geven in deze bijzondere fase. De situatie op zich nodigt en daagt ons al uit om in het ’nu’ te leven. Soms makkelijker gezegd dan gedaan. Yoga kan daar een handje bij helpen. Je adem, meditatie, massage, yoga houdingen, ontspanning en door stil te staan bij welke krachten je van jezelf heel goed kunt inzetten nu.
 
Tot 1 juni zal er geen familieyoga op locatie zijn vanwege de maatregelen rondom het Corona virus. Dat vraagt om aanvaarding en denken in mogelijkheden. Een nieuwe manier van verbinden :-).
  
Doe mee met online familieyoga en nodig vrienden, familie, kennissen, schoolvrienden en -vriendinnen (via de klassen-app), buurtkinderen (via de buurt app) uit om mee te doen! Ervaring met yoga is niet nodig. Iedereen kan mee doen. Hoe leuk is dat, om samen tegelijk met je vrienden een moment van rust, ontspanning & plezier te ervaren!
 
Elke zondag live online familieyoga
10.00-10.30 uur ouders & kinderen 4-6 jaar
11.00-12.00 uur ouders & kinderen 7-12 jaar
 
Via Zoom en in ieder geval tot aan 1 juni, te weten op: 
3, 10, 17, 24, 31 mei.
 
Super aanbieding
Voor een super aanbieding kun je elke zondag meedoen: 3 lessen voor 15 euro of 5 lessen voor € 17,50! 
Je kunt je hiervoor via sanne@dekinderyogatuin.nl aanmelden. Er is slechts plek voor 100 gezinnen! Je ontvangt dan per sessie een unieke ID code waarmee je kunt inloggen. De betaling zal direct na aanmelding via tikkie gaan. Leuk als je meedoet! Dat kan overigens op zo’n manier dat jullie mij wel zien en horen en ik jullie niet, dus je kunt in je pyjama meedoen.
 
100 gezinnen aan de yoga
Zou het niet mooi zijn als zo veel mogelijk mensen op deze manier een moment van verbinding met zichzelf en elkaar kunnen ervaren?! Ik zou het geweldig vinden als je de uitnodiging om mee te doen met 3 (of meer) lieve mensen wilt delen. Sommige ouders delen de uitnodiging (en ook de filmpjes op het YouTube kanaal van de Kinderyogatuin) via de familie/buurt/school/klassen app. Wie weet een idee. In ieder geval alvast hartelijk dank voor het delen. Zo kan yoga in vele huizen & harten binnenkomen.
 
Op het YouTube kanaal van de Kinderyogatuin deel ik 2-3 keer per week yoga video’s. Wil je weten wanneer er weer een nieuw filmpje voor je klaar staat? Kijk en abonneer je (gratis). 
 
Als er vragen zijn, stel ze gerust!
 
Voor nu: be aware & live light.
 
Namaste en tot zondag om 10 uur en 11.00 uur voor yoga met je kind.
 
Sanne Bredt
De Kinderyogatuin
t. 06-196 148 61
e. sanne@dekinderyogatuin.nl
 
 
 
Ga terug