Familieyoga start weer: elke maand op zondag!

Geplaatst op 14 september 2021
Jaaaaaa, de zondag samen ontspannen, in verbinding en met plezier starten … het kan weer met familieyoga van de Kinderyogatuin. Om nog wat langer in die zomerse ontspanning te blijven :-). 
 
Samen of alleen yoga doen, kan de nodige rust, balans en focus geven. O.a. de adem, mindgym, meditatie, massage & yoga houdingen, helpen daar een handje bij. Wat er ook op je pad komt. De yoga lessen hebben een thema dat elke maand op elkaar aansluit. 
 
(Leef)tijden
10.00-11.00 uur ouders & kinderen 3-7 jaar
11.00-12.00 uur privé yoga
12.30-14.00 uur ouders & kinderen 7-12 jaar
 
Data
26 september
17 oktober
14 november
12 december
Je kunt je hiervoor via sanne@dekinderyogatuin.nl aanmelden met je naam, de datum (of data) & tijd en mobiele telefoonnummer. Je ontvangt dan een tikkie voor de betaling. 
 
Locatie
De fijne yoga studio de Ruimte in de Middelpolder: het beschermde groengebied tussen Amsterdam en Amstelveen. ‘Met het pontje over’ voor een wandeling in de weilanden voor of na de yoga sessie is een aanrader.
 
Prijs
Voor een reeks van 3 of meer sessies betaal je per sessie voor 1 uur € 17,50 per duo; voor 1,5 uur € 22,50 per duo.
Voor een losse sessie betaal je voor 1 uur € 20 per duo; voor 1,5 uur € 25 per duo.
 
Liever privé
Doe je liever yoga waarbij de sessies zijn afgestemd op jouw unieke gezin? Dat kan. Kijk bij privé yoga voor meer informatie.
 
100 gezinnen aan de yoga
Zou het niet mooi zijn als zo veel mogelijk mensen op deze manier een moment van verbinding met zichzelf en elkaar kunnen ervaren?!
Wil je meehelpen om dit te bereiken? Dan is het heel fijn als je dit bericht wilt delen. Met bijvoorbeeld 3 lieve mensen die je ook zo’n lekker moment op zondagmorgen gunt. Alvast hartelijk dank! Zo kan yoga in vele huizen & harten binnenkomen.


Ga terug