Lessen en workshops Yoga & Mindfulness
Kinderyoga * Tieneryoga
Ouder & Kind Yoga Workshops – van peuter tot tiener
Prive familieyoga
Kinderyogatuin Yogakampen in de Zomer
Yoga & Mindfulness op school
Inspiratie Workshops voor (Kinderyoga)docenten
One day retreats
Tieneryogakamp
Training Yogakampen – voor het opzetten van je eigen succesvolle yogakamp

In de yoga studio, het park, op school, bij je thuis, op het strand of het water.

Voor actuele informatie kijk op www.facebook.com/deKinderyogatuin.

Meer yoga van Sanne Bredt:
SUP Yoga | Yoga op de Surfplank
Yoga & Communicatie | Gebaseerd op Deugden, Geweldloze Communicatie, NLP, How to talk to Kids, Vreedzame School

 

Kinderyoga | Tieneryoga les
Wanneer & waar
Maandag: De Roos aan het Vondelpark in Amsterdam
16.30-17.30 uur Kinderyoga 7-10 jaar
18.00-19.00 uur Tieneryoga 10-12 jaar
19.30-20.30 uur Tieneryoga 13-17 jaar

Maandag t/m vrijdag: Yoga & Mindfulness op School

Zaterdag & Zondag Privé les, Familieyoga en Inspiratie Workshops voor Docenten & Trainingen.

Staan jouw (leef)tijden er niet bij? Of heb je andere wensen, ideeën? Bel of mail me – 06-196 148 61/sanne@dekinderyogatuin.nl – zodat we kunnen bekijken welke wensen, ideeën vervuld kunnen worden.

Lesopbouw
Een les bestaat uit een welkom, warming up, yoga houdingen, adem- en concentratie oefeningen, alleen, met z’n tweëen of met de groep, massage en de eindontspanning. Soms doen we een spel, laten we een mantra klinken of doen we een creatieve oefening. Zoals het maken van een magische cirkel, je eigen tuin of een krachtstok. Boven alles gaan we lekker bewegen en plezier maken.

De groep bestaat uit maximaal 10 kinderen. Er is bewust gekozen voor een kleine groep, zodat er voldoende aandacht is voor elk kind.

Proefles
Een eenmalige proefles kost € 7,50. Betaling kan contant voorafgaand aan de les. Je aanmelden voor een proefles kan via sanne@dekinderyogatuin.nl .

Yoga Zomerkamp
De eerste, tweede en laatste week van de zomervakantie 2023 Noord-Holland:
3 dagen buiten en binnen yoga, mindfullness, zelf (een deel van) je gezonde lunch & snacks plukken, bereiden en opeten, creatieve, muzikale & ‘in je kracht’ (weerbaarheid) workshops, ontdekken in de natuur, en na inspanning ontspannen in de hangmat.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden. Een heerlijke manier om het schooljaar af te sluiten of te beginnen. 

Voor meer informatie mail naar sanne@dekinderyogatuin.nl .

Familieyoga Workshops
Elke keer een feest om te doen: yoga met je kind of het hele gezin. in de fijne yoga studio de Ruimte in de Amsterdamse Middelpolder. Plezier, genieten en een waardevol moment met je kind zijn vaste prik.

DATA & PRlJS
Zondag 18 september, 2 & 30 oktober, 20 november en 11 december 2022.
De sessies zijn los te boeken à € 22,50 per duo voor ouder & peuter/kleuteryoga en € 30 per duo voor ouder & kind yoga.
Vanaf 3 sessies of meer een fijn voordeliger tarief à € 20 voor ouder & peuter/kleuter yoga en € 25 per duo per sessie voor ouder & kind yoga.
Inschrijven kan via www.dekinderyogatuin.nl/familieyoga . 
 
(LEEF)TlJDEN
10.00-11.00 uur ouder & peuter/kleuteryoga
11.45-13.15 uur ouder & kind yoga 6-9 jaar 
13.45-15.15 uur privé yoga/ ouder & kind yoga 10-14 jaar

Inschrijven kan hier.

Privé familieyoga
Alle aandacht voor jezelf, je gezin of voor jou & je kind? Dat kan met een privé yoga sessie afgestemd op de specifieke wensen & behoeften van jouw gezin. Een bijzondere en waardevolle manier om samen yoga te doen. Voor verbinding, ontspanning & plezier! 100% quality we-time.
Dat kan bij je thuis, in een yoga studio, in de frisse lucht van park of strand.
Voor meer informatie klik hier.

Yoga op school
Dit wil je voor je kind en voor de leerkrachten: yoga, mindfulness, meditatie op de school. Ik mag sinds 2 jaar een basisschool in Amsterdam begeleiden om mindfulness een vaste plek in hun curriculum te geven. Inmiddels is dat een feit en verzorg ik opfris-& inspiratie sessies naast sessies voor sociale cohesie en een veilige sfeer in de klas en 1:1 sessies. Ik kan zeggen … de kinderen krijgen een ‘life changing-ervaring’ mee. Goed nieuws: daar is subsidie voor vanuit de Rijksoverheid. Een vrijblijvend gesprek hierover, telefonisch of persoonlijk, is mogelijk: sanne@dekinderyogatuin.nl of 06-196 148 61.

Sup Yoga – Alleen op aanvraag.
Kom aan board bij SUP Yoga! Op je drijvende yogamat komen kracht, balans, flexibiliteit en meditatie samen. Na een energiek rondje suppen, geniet je van de ontspannende yoga. Versterkt door het geluid en gevoel van het kabbelende water en utizicht op de Nieuwe Meer in Amsterdam of de Poel in Amstelveen. Voor de liefhebber sluiten we af met een duik in het water en een drankje.

Met je bedrijf, sportteam, familie, vrienden, kinderen sup yoga doen? Met een lunch onderweg? Van alles is mogelijk. We zorgen voor een passende yoga sessie op het supboard.

Je hoeft geen ervaring met yoga of suppen te hebben. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanne via sanne@dekinderyogatuin.nl of 06-196 148 61.

Yoga op Maat
Wil je yoga doen, maar op een andere dag of locatie dan hier staat: bel gerust. Bij voldoende deelnemers zijn andere dagen, tijden en locaties ook mogelijk. Zoals yoga bij jou thuis. Leuk met vrienden en vriendinnen, je sport team, 1 keer in de week of maand, van alles is mogelijk!