Kinderyogatuin Yogakamp zomer 2018 – 24, 25, 26 juli

Geplaatst op 28 juli 2018
Tijdens dit yogakamp zetten we eerste stappen op het yogapad van de grondlegger van yoga: Patanjali … o.a. het pad van goede gewoonten, asana’s (yoga-houdingen), pranayama (ademhaling) en meditatie/mindfulness. We zetten onszelf stevig neer en ontdekten onze verschillende krachten, zoals die van onze adem, gedachten, stilte, spieren, samenwerking, massage & ontspanning. 
 
Bij Zuiverheid leerden we over zuiver (eerlijk/vriendelijk) denken (over anderen en ook heel belangrijk: over jezelf), spreken en voelen. Bij Tevredenheid oefenden we met dat je goed genoeg bent. Bij Zelfbeheersing speelden we met ons beheersen met ballonnen – succes :-)! En bij Zelfonderzoek tekenden we elkaar na en ontdekten we onszelf. En tussendoor was er genoeg te ontdekken: zoals het plukken van bloemen & kruiden voor verse thee van venkel voor je buik, tijm voor je keel, munt voor na het eten en kamille voor rust. De kinderen konden vliegen met aerial yoga en mantra zingen met muzikanten. En nog zo veel meer! De kinderen doen ervaringen op waar ze de rest van hun leven gebruik van kunnen maken.
 
Met alle indrukken van het yogakamp wensen we de kinderen een goed gevulde rugzak om vooral hun eigen pad te bewandelen.
 
Yoga en de Kinderyogatuin hebben ook zo veel moois te bieden:
Familieyoga vakantie in Portugal
Familieyoga Workshops
Kinderyoga Zomerkampen
Tieneryoga weekend
Yoga (prive) les kinderen & tieners
 
 
 
 
Ga terug